Video Sources 210 Views

  • Watch trailer youtube.com
  • Server 1 openload.co
I Still See You

I Still See You

Sep. 27, 2018USAN/A
Your rating: 0
0 0 votes
what going on?

Synopsis

I Still See You (Blestemul celor rămaşi) online subtitrat. Ronnie Calder (Bella Thorne), o adolescentă de 16 ani, își ia micul dejun în fiecare dimineață cu tatăl ei, de fapt, unul din “cei rămași”, un spectru al tatălui ei, care a fost ucis în urmă cu zece ani dimpreună cu milioane de alți oameni, când un experiment de laborator ultrasecret se termină cu un dezastru. Când un “rămas” necunoscut ei începe să o bântuie, pentru că acesta interfera cu lumea fizică în moduri despre care se credea că nu ar fi posibile, Ronnie caută ajutor la profesorul în care avea încredere, dl. Bittner (Dermot Mulroney). Dar explicația lui nu o mulțumește, așa că apelează la colegul ei de clasă Kirk (Richard Harman), un singuratic cu un trecut misterios, pentru a încerca să-și dea seama ce vrea acel “rămas” de la ea. Pornind în căutarea unor răspunsuri, cei doi ajung la locul unde s-a produs accidentul de laborator, în Chigaco, și unde văd cum unii “rămași” reconstituie o crimă sinistră. Înarmată cu informații noi, Ronnie se întoarce acasă pentru a-l confrunta pe ucigașul fantomatic care pare decis să o distrugă. Blestemul celor rămaşi e un thriller supranatural bazat pe popularul roman pentru tineri adulți BREAK MY HEART 1,000 TIMES, cu o coloană sonoră incitantă, compusă de laureatul Emmy Bear McCreary, și o are ca protagonistă pe una din cele mai magnetice actrițe tinere de la Hollywood, Bella Thorne.

Blestemul celor rămaşi îi are în distribuție pe Bella Thorne (Midnight Sun, “Big Love,” “Dirty Sexy Money”), Richard Harmon (“The 100,” Trick ‘r Treat) și Dermot Mulroney (August: Osage County, My Best Friend’s Wedding). Alături de ei apar Louis Herthum (“Westworld,” “True Blood”), Amy Price-Francis (Fifty Shades Darker, The Purge: Anarchy), Thomas Elms (“Timeless”) și Hugh Dillon (Wind River, “The Killing.”) Filmul e regizat de Scott Speer (Midnight Sun, Step Up Revolution), după un scenariu de Jason Fuchs (Wonder Woman, Ice Age: Continental Drift), bazat pe romanul lui Daniel Waters, Break My Heart 1,000 Times.
Director de imagine este Simon Dennis (“Peaky Blinders”). Scenografia e semnată de Kevin Bird (Jem and the Holograms). Designer de costume este Heather Neale (Bravetown, “The Pinkertons”). Muzica e compusă de Bear McCreary (“Outlander,” “The Walking Dead,” “Battlestar Galactica”). Filmul e produs de Paul Brooks, Leon Clarance și Scott Niemeyer. Producători executivi sunt Brad Kessell, Jeff Levine, Douglas Jones, Laure Vaysse și Jason Fuchs. I Still See You (Blestemul celor rămaşi) online subtitrat.

I Still See You
Original title I Still See You
IMDb Rating 5.5 173 votes
TMDb Rating 7.511 votes

Director

Scott Speer
Director

Cast

Bella Thorne isVeronica Calder
Veronica Calder
Dermot Mulroney isAugust Bittner
August Bittner
Shaun Benson isMr. Calder
Mr. Calder
Arden Alfonso isMary Greer
Mary Greer

Similar titles

Venom
Await Further Instructions online subtitrat gratis
Gemini online subtitrat gratis
Truth or Dare online subtitrat in limba romana
The Night Comes for Us 2018 online subtitrat in romana
Let the Corpses Tan 2017 online subtitrat
Alien Code 2017 hd subtitrat in romana
The Row 2018 film online hd in romana
Apostle 2018 film subtitrat hd in romana
Hunter Killer – Operaţiunea Hunter Killer film online subtitrat in romana
Ruin Me 2017 film subtitrat hd in romana
The Girl in the Spider’s Web 2018 – Prizonieră în pânza de păianjen online subtitrat hd

Leave a comment

Name *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published
Website